بوسیله گزارش همشهری آنلاین بوسیله نقل از ایسنا، «هما خورشیدی» با رمز به استانداردسازی خوان خانه‎های سنتی، بیان کرد: این اماکن با ضوابط کمی و کیفی مطابقت پیدا کرده و موظف خواهند شد تا خدمات را به خشکی امدن این زمینه عرضه دهند.

وی افزود: برای استانداردسازی سفره‎خانه‎های سنتی به خشکی امدن اساس ضوابط ساختمانی، ایمنی و بهداشت و نیروی انسانی، آن ها را ارزیابی کرده و پیاده شدن اساس امتیازی که در این وعده کسب می‎کنند، درجه‎بندی می کنند.

این مسئول نمایش نرخ‎نامه از سوی سفره‎خانه‎های سنتی را از مزایای استانداردسازی اعلام کرد و گفت: صدور پروانه بهره‎برداری خواه تمدید آن مستم گرفتن گواهینامه مدل است.

وی با رمز به مقیاس سازی واحدهای اقامتی به عنوان یکی از شاخصه های ارزیابی عملکرد گردشگری، تصریح کرد: هتل‎ها، مهمانپذیرها و واحدهای پذیرایی بین راهی هر سال بر ماخذ استاندارد‎های اندکی و کیفی گواهینامه مدل دریافت می کنند که بوسیله تری خوان خانه‎های سنتی نیز بوسیله ستاندن آن موظف شده‎اند.

خورشیدی در پایان خاطرنشان کرد: چنانچه واحدهای اقامتی در طرح «درجه‎بندی واحدهای مقیاس»، شاخصه‎های ارزیابی و درجه‎بندی را رعایت نکنند باعث تنزل منصب قابل با وضعیت واحد اقامتی و حتی لغو گواهینامه نمونه آن ها خواهد شد.

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : واحدهای ,بوسیله ,سنتی ,استانداردسازی ,اقامتی ,گواهینامه ,واحدهای اقامتی ,سفره‎خانه‎های سنتی ,خشکی امدن ,خوان خانه‎های
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

iraniancrafts Cory •|وصال|• استوک کالا طراحی سایت در تبریز تشکیلات فرهنگی از ایده تا عمل بازاریابی اجتماعی خیریه از منظر دینی فروشگا فایل