بوسیله گزارش همشهری آنلاین بوسیله نقل از ایسنا، «هما خورشیدی» با رمز به استانداردسازی خوان خانههای سنتی، بیان کرد: این اماکن با ضوابط کمی و کیفی مطابقت پیدا کرده و موظف خواهند شد تا خدمات را به خشکی امدن این زمینه عرضه دهند.
وی افزود: برای استانداردسازی سفرهخانههای سنتی به خشکی امدن اساس ضوابط ساختمانی، ایمنی و بهداشت و نیروی انسانی، آن ها را ارزیابی کرده و پیاده شدن اساس امتیازی که در این وعده کسب میکنند، درجهبندی می کنند.
این مسئول نمایش نرخنامه از سوی سفرهخانههای سنتی را از مزایای استانداردسازی اعلام کرد و گفت: صدور پروانه بهرهبرداری خواه تمدید آن مستم گرفتن گواهینامه مدل است.
وی با رمز به مقیاس سازی واحدهای اقامتی به عنوان یکی از شاخصه های ارزیابی عملکرد گردشگری، تصریح کرد: هتلها، مهمانپذیرها و واحدهای پذیرایی بین راهی هر سال بر ماخذ استانداردهای اندکی و کیفی گواهینامه مدل دریافت می کنند که بوسیله تری خوان خانههای سنتی نیز بوسیله ستاندن آن موظف شدهاند.
خورشیدی در پایان خاطرنشان کرد: چنانچه واحدهای اقامتی در طرح «درجهبندی واحدهای مقیاس»، شاخصههای ارزیابی و درجهبندی را رعایت نکنند باعث تنزل منصب قابل با وضعیت واحد اقامتی و حتی لغو گواهینامه نمونه آن ها خواهد شد.
درباره این سایت